Foto's Benin II

jdzh13303k.jpg (79371 bytes) Nou ja, eentje dan. Later meer, want er was iets misgegaan bij de ontwikkelcentrale. Gaan ze herstellen.

Met dank aan Joop deze link. Volg 'Watch the Archived Eclipse Webcast'. Een prachtige registratie van de 'eclips solair' van ruim vijf kwartier.

22 april 2006


Foto's Benin I

jdzh13302.jpg (82499 bytes)

De trein werd steeds voller en warmer. Van Cotonou naar Dassa.
Een observatorium in Savalou.
Abomey, waar de mensen niet deugen, althans volgens de mensen van Bohicon.
Ouidah en de slavenroute.
Grand-Popo, een vissersdorp. 
Heve, het dorp waar ik de feticheur Zelf heb gesproken.
Possotome, paradijselijk.

17 april 2006


Terug

'Haarlem - Een 38-jarige hoofdagent van het korps Kennemerland is, naar nu blijkt, in februari onstslagen na een tip over het illegaal kopiŽren van cd's door een collega. De man lichtte de stichting Brein, de Bescherming Rechten Entertainment Industrie Nederland, in over de activiteiten van een collega die tegen betaling kopieerde. De aangifte bij de copyrightbeschermer zorgde voor grote commotie binnen het korps. Niet de illegaal downloadende agent, maar de klikkende hoofdagent is uiteindelijk ontslagen wegens laster.' Bron: haarlem105.nl.

Voor dit soort nieuws kun je me wakker maken. Zou het dan toch nog goed komen met Nederland? Want daar ben ik inmiddels weer.

Welkom thuis, zei mijn Marokkaanse slager. Ik had hem verteld dat ik naar Benin zou gaan en dat was hij niet vergeten. Ik vond dat zo lief. En nu ik dan toch aardige dingen over mensen aan het zeggen ben: het laatste stukje van de meestal onuitstaanbare Frits Abrahams over Gerard Reve was de moeite van het lezen waard.

Zonsverduistering in Savalou, Benin, foto: Jan de Zeeuw Hoe spreek jij het woord 'mier' uit? In Brabant hebben we daar hele gesprekken over, want soms lopen die diertjes er over de bureaus. Op mieah.blogspot.com mee‚h over mijn reisje naar Afrika.

11 april 2006

[meer politie] [meer Abrahams] [meer eclips] [foto's Benin III]

[maart] [mei]

Jan de Zeeuw